Les formes de l’homofobia

Educlip

5 min

Les formes de l'homofobia

Amb Agresiones invisibles

 En aquest vídeo es presenta una varietat d’exemples d’agressions “invisibles” que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI+ en una pluralitat d’ambients i entorns. Els testimonis dels entrevistats són l’input per a aquest educlip, que proposa treballar la visibilització d’aquesta problemàtica

Edats

Temes i especialitats

Idioma: Castellà      

Contextualització

Abans de veure el clip

En aquest documental es mostren una sèrie d’entrevistes a joves del col·lectiu LGTBI+, on expliquen les seves experiències com a diana dels micros i macro violències homofòbiques i transodiants. Les múltiples formes i escales de violència ens fan reflexionar sobre aquests assumptes.

Observa el clip per fer les activitats

Activitats Didàctiques

Després de veure el clip

Guía d’avaluació

Per treure conclusions i tancar l'exercici

Amb aquestes activitats es busca que els estudiants puguin veure la complexitat del problema de les agressions en tots els seus nivells, situant-se en algun lloc de l’espectre social, sent alternativament agressors o agredits.

Conceptes clau

#Homofobia #Queer #LGTBI+ #Transodi #Icebergdeviolencia

Temes i especialitats

Creixement Personal

Món Actual

Social i Humanitats

Cicle educatiu

Edats

Fitxa tècnica

Títol Original

Agresiones Invisibles LGTBI+

Tipologia de film

Curtmetratge documental

Gènere

Sense informació

Durada

13 minutos

Direcció

Sense informació

Pais

Sense informació

Any

Sense informació