Denunciem la discriminació

Educlip

4 min


Denunciem la discriminacióAmb Con la voz bien alta

En aquest educlip reflexionem sobre les agressions que encara pateixen les persones del col·lectiu LGTBI+ i com la resta de la societat reacciona a elles. Mitjançant un exercici gravat amb càmeres ocultes, es poden veure les reaccions espontànies de les persones del carrer quan s’enfronten a una actitud homòfoba. El resultat de l’experiment ens permet ser optimistes, però encara queda camí per recórrer.

Edat

Temes i especialitats

V.O. Anglès        

Subtítols:  Castellà

Contextualizació

Abans de veure el clip

Aquest curtmetratge mostra les reaccions espontànies dels transeünts en un carrer de Madrid al llegir un missatge amb amenaces i agressions homòfobes. La metodologia és la de la càmera oculta, però en aquest cas, utilitzada correctament. 

Mira el clip per fer les activitats

Activitats

Després de veure el clip

Guía d'evaluació

Per treure conclusions i tancar l'exercici

Amb aquestes activitats busquem que els estudiants puguin identificar les diferents reaccions enfront de la problemàtica (1) i que elaborin d’aquesta un concepte complex amb els seus aspectes socials, culturals, educatius, ètics, etc. (2).

 

Conceptes claus

#Gais #Orgull #LGTBI

Temes i especialitats

Món Actual

Social i Humanitats

Cicle Formatiu

Edats

Fitxa tècnica

Títol Original

Con la voz bien alta

Tipus de Fil

vídeo

Gènre

campanya

Duración

5 minuts

Direcció

Sense informació

País

Espanya

Any

2015